Rendelési idő

Hétköznap 10-19 óráig
Szombaton 9-14 óráig
Vasárnap és ünnepnap ZÁRVA

IDŐPONT KÉRÉS:

A hétköznapi rendelési napokon bármilyen beavatkozásra, vizsgálatra, védőoltásra be lehet jelentkezni rendelőnk vezetékes számán (06 1 209-5130) a nyitvatartási időben, illetve a nap 24 órájában online is foglalhat időpontot a leggyakoribb szolgáltatásainkra az időpontfoglalási oldalunkra kattintva, ezzel minimálisra csökkenthető a várakozási idő. Szombaton csak érkezési sorrendben fogadjuk a betegeket.

Természetesen továbbra is előzetes bejelentkezés nélkül fogadjuk -érkezési sorrendben- az egyszerűbb vizsgálatra, kisebb panasszal hozzánk forduló és védőoltásra érkező betegeket, illetve soron kívül a sürgősségi eseteket.

Telefonos egyeztetés mindenképpen szükséges röntgen- és ultrahangos vizsgálatra, műtétekre. Amennyiben erre kérne időpontot azt csak a 06(1)209-5130-as vezetékes telefonszámunkon és rendelési idő alatt tudjuk megbeszélni .

Mobilszámunk - 06(30)209-5130 - általában rendelési időn kívül is elérhető sürgős esetben, de időpont egyeztetésre kérjük, hogy a vezetékes számot vagy az online időpontfoglalási oldalunkat használják.