Aktuális heti beosztásunk november 23-tól 29-ig

Füsti szomorú

Füsti cica már este 8 után ért a rendelőbe, de gazdája nem sértette meg a kijárási korlátozás szabályát, mert állatorvoshoz, pláne sürgős esetben, el lehet indulni...

Kedves Gazdik! A koronavírus-járvány nem csillapodik, ezért az Önök és Kollégáink egészsége érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk. Lehetőleg egy gazdi hozza be a váróba és a kezelőbe az állatát, a többiek a parkban vagy a kocsiban várakozzanak. Ha náthás tünetei vannak vagy lázas, kérjük egészséges hozzátartozóval küldje el állatát. Kötelező az orrot és szájat takaró maszk viselése és kötelező a váróba belépés után a kihelyezett kézfertőtlenítő használata. Ezen kívül ettől a héttől kezdődően munkatársainkat két csapatra osztottuk, hogy csökkentsük egymás fertőződési esélyeit. Ennek megfelelően egy időben kevesebb állatorvos dolgozik, mint azt korábban megszokhatták, így esetenként a várakozási idő megemelkedhet és a korábban kiadott időpontok is csúszhatnak. Emiatt megértésüket kérjük és előre is köszönjük.
Az esti kijárási tilalom miatt hétköznap 9-19 óráig, vasárnap 16-19 óráig vagyunk nyitva, szombaton a szokásos 9-14 óráig tartó rendelés nem változik.

A heti beosztásunk a következő:

November 23. Hétfő: dr. Graf Miklós és Törőcsik Szilvia 9-19 óráig
November 24. Kedd: dr. Graf Miklós és Törőcsik Szilvia 9-19 óráig
November 25. Szerda: dr. Kovács Teréz és dr. Kassai Emese 9-19 óráig
November 26. Csütörtök: dr. Gidró Tímea és dr. Kassai Emese 9-19 óráig
November 27. Péntek: dr. Kovács Teréz 9-17, dr. Gidró Tímea és dr. Kassai Emese 12-19 óráig
November 28. Szombat: dr. Gidró Tímea 9-14 óráig
November 29. Vasárnap: dr. Gidró Tímea 16-19 óráig

Várjuk Kedvenceiket!